Școala Gimnazială din Țipar – prima în baschetul județean la Ediția a IX-a a Cupei „Sportsin”

Școala Gimnazială din Țipar – prima în baschetul județean la Ediția a IX-a a Cupei „Sportsin”

Aprilie 1, 2019 5:45 Școala Gimnazială din Țipar – prima în baschetul județean la Ediția a IX-a a Cupei „Sportsin”

Sala de sport din localitatea Satu Nou a fost, la finele săptămânii, gazda preambulului județean din cadrul ediției cu numărul XI a Cupei „Sportsin”, baschetbalistele reprezentând Școala Gimnazială Țipar (prof. Ciprian Rus) clasându-se pe primul loc.
Ele au dispus de Șc. Gim. „Simonyi Imre” Satu Nou (prof. Attila Szabo), scor 30-11, și Șc. Gim. „Pădureni” Ch. Criș (prof. Andrei Palfi), 34-12, în timp ce al treilea duel a revenit gazdelor, scor 13-8. Fetele din Țipar continuă astfel drumul spre podiumul Cupei „Sportsin”, marți, 2 aprilie, urmând a se duela cu Șc. Gim. „Adam Nicolae” (Generală 7) și Șc. Gim. „Nicolae Bălcescu” (Generală 11), în cadrul Grupei C.

Luni, 1 aprilie, se disput[, în sala LPS, partidele din Grupa B, între Șc. Gim. „Aurel Vlaicu” (Generală 21), Liceul cu Program Sportiv și Col. Teh. de Construcții și Protecția Mediului (Generală 6), pentru ca miercuri, la sala Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” să se dispute meciurile din Grupa A, alături de gazde mai concurând Șc. Gim. nr. 2 și Lic. „Gh. Lazăr”, ambele din Pecica.

Meciurile de clasament vor avea loc vineri, 12 aprilie, la Sala Polivalentă.